FLEXA Brussel

De Brusselse vestiging van Flexa bevindt zich al meer dan twintig jaar in Ukkel. Het is een familiebedrijf dat er een erezaak van maakt om u de best mogelijke service te verlenen. Wij zijn het enige officiële Flexa-verkooppunt in België!

Het team zet al zijn expertise in om u gepersonaliseerd advies te bieden en helpt u met raad en daad bij het vinden van de ideale inrichting, helemaal op maat van uw behoeften. Indien u het wenst, leveren wij uw meubelen aan huis en komen wij ze ook monteren.

Bij de aankoop van een Flexa-bed, kunt u ervan op aan dat het jaren en jaren meegaat. Onze dienst na verkoop is al even betrouwbaar en flexibel als de Flexa-producten. We bouwen met u een langetermijnrelatie op, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

We hechten ook veel belang aan het milieu, enerzijds door u producten te bieden die op duurzame manier werden gefabriceerd en geen gevaarlijke stoffen bevatten, maar ook door onze manier van werken: zo leveren we aan huis met de fietskoerier, halen we uw afgedankte Flexa-bedden en meubeltjes op om ze schenken aan een schrijnwerkersschool...